Dakwerk

Dakbedekking

Een lekkend dak is de schrik van elke huiseigenaar. Nattigheid krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten, zoals plafonds, muren etc. Bijtijds vervangen en onderhouden van zinken goten en bedekkingen van bijvoorbeeld dakkapellen en erkers is daarom van groot belang voor het behoud van uw huis of kantoor.

Wij zijn daar zeer bedreven in, ook als het gaat om oudere woningen, waarbij het zinkwerk afgestemd moet worden op de stijl van het pand.

Wij zijn dealer van Flexsom kunststof dakbedekking en werken met 2 dakbedekkingssystemen.

  1. Systeem 1:
    Het bekende bitumeuze programma in de breedste zin van het woord. Dat betekent het verwijderen en afvoeren van de oude dakbedekking en het aanbrengen van een nieuwe 2-laagse dakbedekking. Dit wordt afgewerkt met een aluminium randafwerking of een zinken kraallijst. Eventuele bouwkundige werkzaamheden en/of houten ondergronden verzorgen wij ook in samenwerking met een collega aannemer.
  2. Systeem 2:
    Het aanbrengen van een 1-laags kunststof dakfolie. Deze wordt verlijmd op de ondergrond en aan elkaar geföhnd door middel van hete lucht. Dit systeem kan eventueel over de bestaande dakbedekking aangebracht worden. De voordelen van dit systeem zijn dat er geen of nauwelijks onderhoud aan gedaan hoeft te worden en het gaat lang mee. De verwachtte levensduur is ongeveer 35 jaar!

Dakgoten en loodwerkzaamheden

Wij verzorgen ook uw dakgoten en hemelwaterafvoeren. Zowel zink als kunststof. Tevens dakgoten en hemelwaterafvoeren reinigen en repareren  behoren tot de mogelijkheden. Het aanbrengen en repareren van loodloketten rondom schoorstenen behoren eveneens tot onze werkzaamheden.