Installatiebedrijf Boot

Installatiebedrijf Boot is een echt familiebedrijf, dat zijn oorsprong heeft in 1867. Sinds 2005 is het bedrijf in handen van Dirk-Jan van Leening. Wij zijn gevestigd in Zuid-Beijerland en zijn werkzaam in en om de Hoeksche Waard, maar ook in Rotterdam e.o. weten klanten ons te bereiken.

Bij Installatiebedrijf Boot staat het leveren van kwaliteit voorop. Dit blijkt niet alleen uit het feit dat het bedrijf garant staat voor de door haar geleverde producten. Onze kracht zit ook voor een belangrijk deel in de zelfstandigheid van ons team en de betrokkenheid bij het bedrijf.

Deze combinatie maakt dat wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare installateur, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Installatiebedrijf Boot is lid van Uneto-VNI. Dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Als klant bent u bij een Uneto-VNI installateur beter beschermd.

U wilt tenslotte zaken doen met een betrouwbare partij die verstand van zaken heeft!!!

Als professioneel en gerenommeerd installatiebedrijf, installeren wij uw cv-ketel, verzorgen het onderhoud en verhelpen eventuele storingen.

Wij beschikken over goed uitgeruste servicewagens om storingen zo snel mogelijk te verhelpen. Om reparaties zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren heeft ons bedrijf de meeste onderdelen op voorraad.

Voorwaarden

De algemene voorwaarden die wij hanteren, zijn die van Uneto-VNI: “Algemene Voorwaarden Consumentenwerk Installerende Bedrijven”.

Klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken

Deze algemene voorwaarden zijn de per 1 oktober 2002 in werking getreden herziene versie van de Algemene Voorwaarden Consumentenwerk Installerende Bedrijven van de voormalige VNI. Over deze herziening is overeenstemming bereikt met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Deze algemene voorwaarden kunnen slechts in overleg met deze organisaties worden gewijzigd of aangevuld.