Onderhoud

Voor een langere levensduur en betrouwbaarheid van uw CV-ketel is een jaarlijks onderhoud noodzakelijk. Daarnaast zorgt onderhoud aan uw CV-ketel voor een perfect werkende ketel met een zo hoog mogelijk rendement.

service-en-onderhoudDit onderhoud bestaat uit het reinigen van de ketel en het afstellen van het toestel. Dit alles geschiedt conform de fabrieksinstructies.

Wij hebben 2 soorten onderhoudscontracten:

  • een contract met jaarlijks onderhoud exclusief storingen
  • een contract met jaarlijks onderhoud inclusief storingen

Maak uw eigen keuze! Met deze contracten kunt u zelf bepalen wat u wilt en komt u niet voor verrassingen te staan.

Alle toestellen die bij ons in onderhoud zijn worden in geval van een storing binnen 24 uur gerepareerd. 7 dagen per week, dus ook in het weekend en op feestdagen.

De prijzen zijn per merk en type verschillend. Dit komt door de verbranding en samenstelling van het toestel en de daardoor uitvloeiende hoeveelheid tijd die nodig is voor het onderhoud. Voor de prijs van een onderhoudscontract voor uw cv-ketel kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van het merk, type en bouwjaar van uw cv-ketel dan kunnen wij u snel de juiste prijs geven. Mocht u niet over deze gegevens beschikken, maken wij graag een afspraak om bij u langs te komen.

Op al onze werkzaamheden zijn de voorwaarden van Uneto-VNI van toepassing
Voor particulieren: (link alg. voorwaarden particulieren)
Voor bedrijven: (link alg. voorwaarden bedrijven)