Vloerverwarming

Vloerverwarming staat garant voor behaaglijkheid

Met vloerverwarming kiest u voor een gelijkmatige en behaaglijke verwarming. De warmteafgifte vindt plaats via het grote vloeroppervlak. De gevoelstemperatuur is hoger. Daarom bespaart u energie.

Vloerverwarming als hoofdverwarming

Bent u regelmatig thuis? Dan is vloerverwarming als hoofdverwarming voor u de ideale oplossing. Er zijn geen zichtbare elementen, zoals radiatoren of convectoren en u bent verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Bovendien kunt u nauwkeurig van te voren instellen wanneer u wenst dat de betreffende woonruimte op temperatuur is.

Vloerverwarming als bijverwarming

Wanneer een ruimte snel opgewarmd moet zijn, adviseren wij vloerverwarming als bijverwarming. Vloerverwarming heeft een relatief lange opwarmtijd. Voor het versnellen van de opwarming, kunt u dan beter kiezen voor het bijplaatsen van enkele radiatoren of convectoren. Deze zorgen er dan voor dat u in een korte tijd een aangenaam binnenklimaat realiseert.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met ons. Wij geven u graag een advies op maat. U kunt ons bereiken op 0186-691538.